Musa Anter için kitap çalışması

Musa Anter için kitap çalışması

“Apê Musa 100 Yaşında!” kampanyası kapsamında Aram Yayınevi tarafından “Musa Anter Anıları” adlı kitap çalışması başlatıldı.

Kürt basınının bilgesi Musa Anter (Apê Musa) 100 yaşına bastı. Anter’in 100’üncü yaş yılı dolaysıyla yürütülen kampanya kapsamında bir çalışma da Aram Yayınevi tarafından başlatıldı. Yayınevi, 2020 yılı boyunca devam ettirilecek kampanya kapsamında “Musa Anter Anıları” isimli bir kitap çalışması başlattı. 

Kitap çalışmasında, ailesi, akrabaları, dostları, arkadaşları ve gazeteci öğrencileri Musa Anter'i anlatacak. Anıların yer alacağı kitabın editörlüğünü özgür basının yılmaz kalemi Hüseyin Aykol yapacak. Kitap en kısa sürede derlenecek ve Aram Yayınevi tarafından yayımlanacak. 

Musa Anter ile ilgili anılarını yazması ya da anlatması istenen kişilere yayınevi yetkilileri ulaşacak. Yine Musa Anter ile ilgili anısı olanlar da yayınevi yetkililerine ulaşabilirler. 

Öte yandan Aram Yayınevi, Musa Anter'in kaleme aldığı birçok kitabı, 100’üncü yıl vesilesiyle özel baskılarıyla okurlarının ilgisine sunacak. 

Musa Anter ile ilgili anıların gönderileceği e-mail adresi şöyle: [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.