Murat Cemcir'den açıklama: Herhangi bir deri görüşmem olmadı

Murat Cemcir'den açıklama: Herhangi bir deri görüşmem olmadı

Murat Cemcir: Herhangi bir deri, güderi, napa, nubuk, süet firmasıyla görüşmem olmamıştır.

Ahmet Kural’ın Sıla Gençoğlu’na şiddet uyguladığı haberler ve ardından başlatılan soruşturmaların ardından Kural ve ortağı Murat Cemcir’in, beş milyon lira kaybı olduğu iddia edildi. Ancak Cemcir’den bu habere yalanlama geldi.

Gençoğlu 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Ahmet Kural ise olay gecesi, “Sıla’nın evden gitmesi için yalvardığını” söyleyip iddiaları reddetmişti. Bu olayın ardından ilk olarak Yapı Kredi Bankası, Kural ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti.

Bugün Posta gazetesinde bugün yayınlanan yeni bir iddiaya göre de Ahmet Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu ve televizyon projesi beklemeye alındı. Kural ve Cemcir’le, 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı ve ikilinin toplam kaybı şimdilik beş milyon lirayı buldu.

CEMCİR’DEN YALANLAMA

Söz konusu iddiayla ilgili olarak kişisel Instagram hesabında bir mesaj yayınlayan Cemcir ise, “Herhangi bir deri, güderi, napa, nubuk, süet firmasıyla görüşmem olmamıştır. Ama geçen kurban, bağış sırasına girdiğim doğrudur” diyerek böyle bir reklam anlaşması yapmadığını duyurdu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.