Murat Akbaşlı: Dengbejlik yapmaya devam edeceğim

Murat Akbaşlı: Dengbejlik yapmaya devam edeceğim

Genç dengbej Murat Akbaşlı, sosyal medyada gündem olan videosunun ardından konuştu. Akbaşlı, aile içinde klam söylediğini ve ömrü boyunca dengbej olarak kalmaya devam edeceğini belirtti.

Bursa’da inşaatta çalıştığı yıllarda söylediği Kürtçe klamın sanatçı Zülfü Livaneli tarafından duyurulmasının ardından bütün Türkiye’nin konuştuğu Murat Akbaşlı, “ O videonun yayınlandığından bile 1 yıl sonra haberim oldu. Gösterilen ilgi nedeniyle herkese teşekkür ederim” dedi.

Geçen hafta içinde sanatçı Zülfü Livaneli’nin “Bu sese mutlaka ulaşmak istiyorum” diyerek Twitter’dan görüntüsü paylaşmasının ardından bir anda Türkiye’nin gündemine oturan ve aranan isim olan 20 yaşındaki Murat Akbaşlı, aile içinde klam söylediğini ve ömrü boyunca dengbej olarak kalmaya devam edeceğini kaydetti. İran sınır köyünde yaşayan Akbaşlı, Okulu 8. sınıfta maddi zorluklardan ötürü bırakmak zorunda kaldığını söyleyerek, “Ben Şakıro ve Delil Dılanar hayranıyım” dedi.

Akbaşlı son olarak Sanatçı Zülfü Livaneli ile görüştüğünü ve kendisinin çeşitli konularda yardımcı olmak istediğini belirterek, ayrıca teşekkür etti.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.