Müjdat Gezen 11 ilaçla ifadeye girdi

Müjdat Gezen 11 ilaçla ifadeye girdi

Polis eşliğinde adliyeye getirilen Metin Akpınar'ın ifade işlemi tamamlandı. Akpınar'ın ardından hergün 11 ilaç içen Müjdat Gezen ifadeye alındı.

Televizyonda yaptıkları açıklamalar sonrası polis eşliğinde adliyeye götürülen Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’in ifadesi, Basın Savcılığı yerine ‘Kartal Adliyesi Örgütlü Suçlar ve Anayasal Suçlar Bürosu’nda alınıyor. İfadeye ilk olarak Metin Akpınar alındı. Saat 12.00’de ise Müjdat Gezen ifade vermek üzere savcının odasına girdi.

Adliyede bulunan CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın moralinin yerinde olduğunu belirtti. Müjdat Gezen’in her gün 11 ilaç kullandığını vurgulayan Yarkadaş, “80 yaşına merdiven dayamış sanatçılara yapılan muamele işte bu ne yazık ki” diyerek, savcının kapısında çekilen bir fotoğraf paylaştı.

Öte yandan polis aracına binmeyi reddeden Müjdat Gezen, kendi aracıyla adliyeye geldi.

Odatv’ye konuşan Müjdat Gezen “Savcıya gidiyorum. İfade vereceğim. Benim söylediğim şey belli. Biraz sonra savcılıkta da söyleyeceğim. Yalnız Recep Tayyip Erdoğan’a değil hiç kimseye, benim vatanseverliğimi yargılama hakkı vermiyorum” dedi.

Metin Akpınar da şu açıklamayı yaptı: “programdan sözlerimiz cımbızlanarak yanlış ifadeler basında yer aldı. Herhalde o bilgi de Cumhurbaşkanına yanlış iletildiği için o da ‘hesabını verirsiniz’ diye konuştu. Biz bunu hak edecek bir şey yapmadık. Bütün konuşma metninde de ne Cumhurbaşkanının adı geçmiştir ne hedef alınmıştır. Biz sadece çağdaş demokrasinin ülkemizde uygulanması bağlamında tarifler yapmaya çalıştık.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.