Muharrem İnce, Meral Akşener'le görüştü

Muharrem İnce, Meral Akşener'le görüştü

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İYİ Parti'nin adayı Meral Akşener'i ziyaret etti. İki adayın görüşmesi yaklaşık yarım saat sürdü.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’i ziyaret etti. Yarım saat süren görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, cumhurbaşkanları adaylarını ziyareti kapsamında ikinci durağı İYİ Parti oldu. Dün, Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret eden Muharrem İnce, bugün ise Meral Akşener’i ziyaret etti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte İYİ Parti’ye gelen İnce’yi parti yetkilileri karşıladı. İnce daha sonra Akşener’in makam odasına geçti. İki aday, burada tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdi. Görüşme daha sonra basına kapalı şekilde devam etti.

Muharrem İnce ile Meral Akşener arasında görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Görüşme sonrası Akşener ile İnce açıklama yapmadı. Akşener, İnce’yi parti binası çıkışına kadar uğurladı.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.