Moğollar ve Ezhel aynı sahnede

Moğollar ve Ezhel aynı sahnede

Müzikte 50'nci yılını kutlayan Moğollar ve Ezhel aynı sahnede. Konser bu akşam!

Türkçe müziğin önemli gruplarından Moğollar bu akşam “Burada Müzik Var” Ada Müzik Günleri kapsamında Moda Kayıkhane’de sahne alacak.

50’nci yılını kutlayan Moğollar konserinde, Türkiye’de trap/hip-hop türünde yapılmış ilk albüme imzasını atan ve geniş bir dinleyici kitlesinin beğenisini toplayan Ezhel, grubun sahnesine konuk olacak.

ŞENAY LAMBAOĞLU SAHNEDE

Fark yaratan etkileyici yorumculuğunun yanı sıra şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu, 4’ncü albümü “Rüyalarıma Gir”in ilk İstanbul konserini “Burada müzik Var” etkinlikleri kapsamında aynı gece verecek.

Ada Müzik’ten çıkan yeni albümünde caz müziği ile farklı türler arasında diyalog kuran Lambaoğlu’nun albümünde yer alan tüm şarkıların sözü ve besteleri sanatçıya ait. Konserde sanatçıya piyanoda Tolga Bedir ve Kaan Bıyıkoğlu, gitarda Erdinç Şenyaylar, saksafonda Serhan Erkol ve Batu Şallıel, bas gitarda Caner Üstündağ ve davulda Ekin Cengizkan eşlik edecek.

DEVRİM YAKUT KONUK OLUYOR

Gecenin bir diğer konserinde ise sahnede Bora Öztoprak olacak. eni Seviyorum, Akdeniz Geceleri, Başıma Bela mısın, Gidiyorum gibi şarkılarını seslendirecek Bora Öztoprak, sahnesine ayrıca tiyatro, dizi ve film oyuncusu Devrim Yakut’u da konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.