Milyon dolarlık araç alınan sendika başkanı çok üzgün

Milyon dolarlık araç alınan sendika başkanı çok üzgün

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök’ün tartışma konusu olan makam aracının ardından açıklama yaptı: Arkadaşımız da durumun farkında, çok üzgün.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ ) Başkanı Ergün Atalay, özelleştirilerek satılan şeker fabrikalarının ardından milyonluk araç alan Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök için “Arkadaşımız da durumun farkında, çok üzgün ve siparişin altı ay önce verildiğini söylüyor” dedi.

Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök’ün makam aracı değişmiş ve piyasa değeri 1 milyon lira olduğu belirtilen lüks bir otomobil alınmıştı. Gök, “Araba arızalandı, mecbur kaldık, aldık” açıklaması yapmıştı.

Türk – İş Başkanı Başkanı Ergün Atalay, Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök’ün tartışma konusu olan makam aracı alımı sonrasında Hürriyet’ten Hacer Boyacıoğlu’na konuştu

Atalay, “Çok net söylüyorum. Bu dönemde zaruri olmayan hiçbir harcama yapılmayacak. Biz işçinin parasının ve haklarının sadece emanetçisiyiz. Bu dönem sorumluluğumuz da hassasiyetimiz de iki katına çıkmak zorunda. Aksini yapanlarla anlaşamayız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.