Milli Savunma Bakanlığı: Netanyahu'nun iftiralarını reddediyoruz

Milli Savunma Bakanlığı: Netanyahu'nun iftiralarını reddediyoruz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Netanyahu tepkisi: Yersiz ve gerçek dışı iftiralarını reddediyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Türk ordusu aleyhindeki yersiz, mesnetsiz ve gerçek dışı iftiralarını reddediyoruz” denildi.

Milli Savunma Bakanlığı, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun TSK’ya yönelik sözleriyle ilgili yaptığı açıklamada şunlar ifade edildi, “Ülkesindeki yolsuzluk suçlamaları ve siyasi sorunlar karşısında dikkatleri başka yere çekmeye çalışan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Türk Ordusu aleyhindeki yersiz, mesnetsiz ve gerçek dışı iftiralarını reddediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerinin şanlı tarihi boyunca icra ettiği görev ve harekâtlarda, hiçbir dönem utanılacak bir husus olmamıştır. Örnek olarak; Rakka, Halep, Musul, Guta ile Afrin ve El Bab’ın harekât sonrası fotoğraflarını karşılaştırmak yeterlidir. Türk Silahlı Kuvvetleri; tüm harekât alanlarında, halkın özlediği, beklediği şefkat eli olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Gerek Türkiye’de gerekse çevre ülkelerde yaşayan ve halen ülkemize sığınmış on binlerce Kürt kardeşimiz de bunun en önemli tanığıdır.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.