MHP’den sandıklara 250 bin görevlendirme

MHP’den sandıklara 250 bin görevlendirme

MHP seçimlerde 250 bin kişiyi görevlendirdi. 3 ilde 55 bin kişi sandık başında.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yerel seçim öncesi seçim güvenliği ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Tüm seçmenleri oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmeye çağıran Yıldız şu bilgileri paylaştı:“MHP 57 milyon 58 bin 636 seçmenin oy kullanacağı 194 bin 390 sandığın tamamında oy kullanma, sayım döküm işlemlerinin yasalara uygun olarak yapılması için ülküdaşlarımız görevlendirilmiştir. Ülke genelinde görevli sayımız 250 bin kişinin üzerindedir. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir de görevli sayısı 55 bindir.”

Yıldız’ın açıklamasına göre milli iradenin sandığa yansıması önünde oluşabilecek girişimlere anında müdahale edilecek, hukuka aykırı eylem ve işlemler Hukuk ve Seçim işleri Başkanlığına zaman geçirilmeden bildirilecek. İl ve ilçelerde görevli hukukçular her türlü gelişmeyi MHP Genel Merkezinde hazır olan hukukçular gurubu ile paylaşacak.Yıldız MHP görevlilerinin AK partili sandık görevlileri ve hukukçularla uyumlu ve koordineli şekilde çalışılacağını, işbirliği ve yardımlaşma ile ülkenin her köşesinde sandıklara sahip çıkılacağını belirterek, “Demokrasi düşmanı odakların her türlü baskı ve tehditleri sonuçsuz bırakılacaktır” dedi. (DUVAR)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.