MHP'den Meclis'te AK Parti adayına tam destek

MHP'den Meclis'te AK Parti adayına tam destek

MHP lideri Devlet Bahçeli, Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Bahçeli'nin ziyaretinden önce bina girişine 'Cumhur İttifakı'nın simgesi' olarak Erdoğan ve Bahçeli fotoğrafı asıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki’yi İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti.

Bahçeli gelmeden önce ‘Cumhur İttifakı’nın simgesi’ olarak bina girişine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yaptıkları bir görüşmede çekilmiş fotoğrafları asıldı.

Erdoğan ve Bahçeli’nin birlikte olduğu fotoğraf asıldıktan sonra seçim ofisine gelen Bahçeli’yi Özhaseki karşıladı.

İkili görüşmenin ardından basın açıklamasına geçildi. ‘AK Parti kimi gösterirse MHP destek verecektir’ diyen Bahçeli Meclis Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Binali Yıldırım’ın istifa kararı için ise, “Sağlıklı bir görüş ortaya koymuştur 19 Şubat’ta istifa edip çalışmalara hız vereceğini ifade etmiştir. Faziletli erdemli bir davranıştır Düşüncesine saygı duymalıyız” ifadelerini kulllandı.

Bahçeli, “HDP’nin 3 büyükşehirde aday çıkarmama kararı için “Zillet ittifakı karanlıkta göz kırpmaktadır. Başka değerlendirmeye gerek yoktur” cevabını verdi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.