MHP: BBP ve Saadet, AK Parti listesinden katılabilir

MHP: BBP ve Saadet, AK Parti listesinden katılabilir

MHP seçim ittifakı konusunda BBP ve SP'ye kapıları kapattı. MHP'li Yalçın ittifakta sadece AK Parti ve MHP'nin yer alacağını belirterek "Diğer partiler, AK Parti listesinden seçime girecek" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti ile kuracakları seçim ittifakında Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi’nin (SP) yer almayacağını söyledi.

Gazetecilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulunan Semih Yalçın, 2019’da gerçekleşmesi planlanan seçimler için yapılacak ‘Cumhur İttifakı’nda sadece MHP ve AK Parti’nin olacağını belirterek, “Diğer partiler AK Parti listesinden seçime girecek” dedi.

AK Parti ve MHP’nin birlikte TBMM’ye sunduğu 26 maddelik seçim ittifakı düzenlemesi için “Değişmeden Meclis’ten geçecek” diyen Yalçın, erken seçime de karşı çıktı. MHP Genel Başkan Yardımcısı “Erken seçimi ülke menfaatine uygun bulmuyoruz” dedi.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.