Meral Akşener'in evinin önünde gerginlik

Meral Akşener'in evinin önünde gerginlik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde akşam saatlerinde MHP'li olduğu belirtilen bir grup toplandı. Akşener tepki gösterdiği olayı Twitter hesabından Devlet Bahçeli’yi de etiketleyerek duyurdu.

İstanbul’da akşam saatlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önüne giden bir grup, “Bozkurtlar burada çakallar nerede!”, “Hareketin lideri Devlet Bahçeli”diye slogan attı.

Akşener, gruba sert tepki gösterirken, MHP lideri Bahçeli’yi etiketleyip olay anının videosunu sosyal medyadan paylaştı.

Akşener, Twitter hesabından paylaştığı videoya Devlet Bahçeli’yi de etiketleyerek, “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” ifadelerini yazdı.

‘EL ÇOCUKLARIYLA YİĞİTLİK YAPMAM’

Bu gelişmenin ardından destek için İYİ Partililer Akşener’in evine gitti. Akşener, İYİ Partililere “7 şehidimiz olduğu gün yapılana bakın. Şimdi sizden rica ediyorum. Herkes gidecek, ortada bir şey yok. El çocuklarıyla ben yiğitlik yapmadım hayatımda. Dolayısıyla yüreği yeten kendisi gelecek. Çoluğunuz var, çocuğunuz var, dönün evlerinize. Herkesin çoluğu çocuğu var, evinize dönün” şeklinde seslendi.

‘ŞİKAYETÇİ OLMADIM’

Akşener “Türkiye’nin daha iyiye gitmesi, gençlerimizin umudunun yeniden yeşermesi için bu yola çıktık. Biz bir aileyiz, Vakur olacaksınız, sakin olacaksınız, sağduyulu olacaksınız. Bizi özellikle bir kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar, Talimat verildiler, geldiler” dedi.

‘DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZDİK’

Gün içinde Bahçeli ile Akşener arasında yaşanan tartışmada, Bahçeli “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” demişti. Akşener ise “Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi ‘büyüğünüzün’ sözünü dinlediniz Sayın Devlet Bahçeli? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum” yanıtını vermiş, “Demirden korksak trene binmezdik” diyerek İYİ Parti Genel Merkezi’nin adresini paylaşmıştı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.