Meral Akşener: Soğanı terör örgütü ilan ettiler

Meral Akşener: Soğanı terör örgütü ilan ettiler

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in gündeminde soğan depolarına başlatılan operasyonlar vardı. Medyada çıkan haberleri de eleştiren Akşener 'Şimdi yeni bir şey icat etti. Soğan lobisi. Soğanı terör örgütü ilan etti.' diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grubuna seslendi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından, soğan depolarına yapılan operasyonlara değinen Akşener “Putin’le, Macron’la arası iyi, Trump kardeşi ama enflasyon düşmüyor. Şimdi yeni bir şey icat etti. Soğan lobisi. Soğanı terör örgütü ilan etti. İzahı yapılamayan şeyin mizahı yapılır. Millet bunla dalga geçiyor. Yandaş şöyle manşet atıyor: “Mardin’de 30 ton soğan ele geçirildi” ne yapacak bu adam hepsini tezgaha mı dökecek, tarlaya mı atacak? Enflasyonun sebebi pazarcılar, esnaflar en sonunda da çiftçilermiş meğer” değerlendirmesi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta Salı günü Muhtarlar Toplantısı’nda yaptığı “Bundan sonra aldığımız ihbarlar sebebiyle stokların yapıldığı depoları basacağız. Kimse benim vatandaşıma halkıma, pahalı ürün yedirme hakkına sahip değildir” şeklindeki açıklaması sonrası başta Ankara’nın Polatlı ilçesi olmak üzere soğan üreticisi bölgelerde depolara baskınlar yapıldı.

Akşener açıklamalarına şöyle devam etti;

MİLLET SENDEN DE HESAP SORACAK: AKP’ye, MHP’ye ve CHP’ye oy veren değerli kardeşlerim biz sizi canımız kadar seviyoruz. Kendi seçmenimizle sizi ayırmıyoruz. Siz de bizim gibi daha huzurlu bir Türkiye istiyorsunuz ve bu amaç doğrultusunda size en yakın partiye oy veriyorsunuz. Hiçbir vatan evladı ülkesinin kötülüğünü istemez. Siyasetin sizin aranıza girmesine izin vermeyeceğiz. Bir de değişmeyen gündemimiz ekonomik kriz. Türkiye ekonomide hızla 2002 seviyesine döndü. İktidar başladığı noktada bırakmaya karar verdi. ‘Türkiye’yi uçuracağız’ diyenler, ülkeyi uçurumdan aşağı uçurdu. 2023’le yola çıktılar kesmedi 2017 oldu. Bütün veriler gösteriyor ki 2019 çok daha ağır geçecek.

FATURAYI VATANDAŞA KESECEKSİN ÖYLE Mİ!: Stokçuluk yaptırmayacakmış en büyük stokçu sensin. Onlarca özel uçağın 300 tane lüks aracın var. Sen ülkeyi düze çıkar da kimse stokçuluk yapamaz. Üretimi düzeltmez, israftan vazgeçmesen bu yangını söndüremezsin. Sopayla hayat pahalılığını yok etmek mümkün mü? Alemin tek akıllısı siz misiniz? Damatları fırıncının, çiftçinin üzerine sürmek başkasının aklına gelmiyor mu? Her şeyi dışarıdan alıyorsun. Saman ithal, inek ithal böyle bir şey olabilir mi? Suriye’den pamuk ithal ediyorsun kardeşim. Faturayı da vatandaşa keseceksin öyle mi! Geçti o işler…

AYŞE GEREKİRSE YENİDEN TATİLE ÇIKACAK: Kıbrıs’la ilgili bir açıklama yapmıştık. Sahipler rahatsız olmuş The Guardian bir başlık atmış Türkiye’yi işgalcilikle suçlamış. Hükümetin basiretsizliği sizi kandırmasın gerekirse Ayşe yeniden tatile çıkacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.