Meral Akşener: Şikayetçi olmadım, çünkü onlar gariban çocuklar

Meral Akşener: Şikayetçi olmadım, çünkü onlar gariban çocuklar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam evinin önünde toplanan partililere açıklama yaptı. Eylem yapanlardan şikayetçi olmadığını söyleyen Akşener, "Çünkü onlar gariban çocuklar. Talimat verildiler, geldiler" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gece saatlerinde, İstanbul’daki evinin önünde gerçekleşen eylemin ardından toplanan partililere bir konuşma yaptı.

Şikayetçi olmayacağını belirten Akşener, “Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önünde gece saatlerinde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener’in Beylerbeyi’ndeki evinin önünde toplanan grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Akşener ise gruba tepki gösterdi. İYİ Parti’liler de Akşener’in Beylerbeyi’ndeki evinin önüne gitti.

‘BİZİ KAVGANIN İÇİNE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR’

Burada sloganlar atan partililere açıklama yapan Akşener, “Türkiye’nin daha iyiye gitmesi, gençlerimizin umudunun yeniden yeşermesi için bu yola çıktık. Biz bir aileyiz, vakur olacaksınız, sakin olacaksınız, sağduyulu olacaksınız. Bizi özellikle bir kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar. Talimat verildiler, geldiler” dedi.

Akşener’in açıklamasının ardından toplanan partililer dağıldı. (DHA)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.