Mehmet Özhaseki: Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum

Mehmet Özhaseki: Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum

Ankara'da seçimi kaybeden AK Partili Mehmet Özhaseki, teşekkür mesajı yayınladı. Özhaseki, "Sonuçlarının başta Ankara'mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Ankara’da CHP adayı Mansur Yavaş’a karşı yarışı kaybeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Twitter hesabından 31 Mart yerel seçimiyle ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

AK Parti’nin “yerel yönetimler hareketi” olarak nitelendiren Mehmet Özhaseki, “Yaptığımız yüzlerce toplantı, miting ve programlarda, Ankara’mıza bir söz verdik: Ankara’mızı, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun hale getirmek, dünyaya örnek bir başkent yapmak, ‘ben’ değil ‘biz’ merkezli, şeffaf ve istişare odaklı bir yönetimi hakim kılmak için gecemizi gündüzümüze katacağımız konusunda Ankara’mızla ahitleştik. Seçim günü geldi ve Ankara’mız kararını verdi” ifadelerini kullandı.

‘KUTLU BİR DAVANIN NEFERLERİYİZ’

Seçim sonucunun hayırlı olmasını dileyen Özhaseki, “Bizler, milletimizin kararının tüm kararlardan, milletimizin seçiminin tüm seçimlerden üstün olduğu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz, kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu kutlu davadan aldığımız terbiyeyle; 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının başta Ankara’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Cumhur İttifakı’nın, 31 Mart seçimlerinde de tarihi bir oy oranıyla milletin nezdinden güven tazelediğini” belirten Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Özhaseki, mesajını şöyle sonlandırdı:

“Bize oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza, birlikte yürümekten ömrümün sonuna dek onur duyacağım AK Parti teşkilatlarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına, seçimlerde görev alan tüm sandık görevlilerimize, güvenlik güçlerimize ve değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Güzel Başkentimize ve hemşehrilerimize gönülden sevgilerimle…”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.