Mehmet Ekici 3 yıllık imza attı

Mehmet Ekici 3 yıllık imza attı

Futbolcu Mehmet Ekici, Fenerbahçe anlaştı. Mehmet Ekici 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, yeni transferi Mehmet Ekici ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ülker Stadı’nda gerçekleşen imza töreninde Sarı-lacivertli kulüp, Trabzonspor Kulübü’nden bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mehmet Ekici ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine kulüp başkanı Aziz Yıldırım da katılırken, yıldız futbolcunun 11 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Mehmet Ekici transferiyle ilgili, “Hakkımda çok şey yazıldı ve çizildi. %50’si doğru olabilir ama doğru olmayan şeyler de var arasında. Okundu bu yazılanlar bu konulara çok girmek istemiyorum. Benim için önemli olan şey futbol ve bu konulara fazla takılı kalmak istemiyorum.

‘YARDIM ALMADIM’

Ben buraya gelmeden önce çalışmalara başladım. Orada bütün ekibe teşekkür ediyorum hepsine çok teşekkür ediyorum. Maç oynamanız gerekiyor. Benim avantajım yeni sezonda tabi eksiklerimiz vardır bunu hocamızla birlikte çalışacağız. Uzun yıllar Bayern Münih’te forma giydim orada küçüklükten beri futbolcuları bu durumlara hazırlıyorlar. Zor olsa da benim için iyi bir dönem oldu. Futbolcu özledim. İnşallah yeni sezon da iyi bir Mehmet Ekici göreceğiz. Ben orta sahanın her yerinde oynayabilirim. 6 numara oynadım, 8 numara oynadım. Hoca beni nerede oynatmak istiyorsa ben orada oynarım.

Fenerbahçe taraftarları ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Bana destek oldular ve sahip çıktılar. İnşallah iyi performans göstererek bunların karşılığını verebilirim. Fenerbahçe’de duran topları Van Persie ve Kjaer Duran topların başında inşallah beni göreceksiniz. Çalışıyorum ve bunu inşallah en kısa sürede saha içine yansıtırım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.