Mehmet Barlas: 'Şimdilik' İmamoğlu

Mehmet Barlas: 'Şimdilik' İmamoğlu

Yıldırım'ın İstanbul'u kazandığını yazan Mehmet Barlas: 'Şimdilik' Ekrem İmamoğlu Belediye Başkanı'dır. Kendisini kutlamak demokratik görevimizdir.

Seçim sonrası ilk yazısında İstanbul’da seçimi AK Parti Adayı Binali Yıldırım’ın kazandığını yazan Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas bugün yayınlanan yazısında CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nu ‘şimdilik’ diyerek tebrik etti. “Binali Yıldırım’ın belediye başkan adaylığı İstanbul için bir şanstı” başlıklı yazısında Barlas konuyla ilgili şunları yazdı:

“Binali Yıldırım’ın Belediye Başkan adaylığı İstanbul için bir şanstır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Binali Yıldırım’ı Belediye Başkan adayı olması için ikna etmesi, bu ikilinin İstanbul’a dönük ortak vizyonunun bir yansımasıydı. Keşke yaşanılan karmaşa hiç olmasaydı ve Binali Yıldırım, açık farkla Belediye Başkanı seçilseydi.

Ülkenizdeki rejim demokrasi olduğu zaman, sonuçta son sözü oy çoğunluğu söyler. Bu açıdan ‘Şimdilik’ Ekrem İmamoğlu Belediye Başkanı’dır. Kendisini kutlamak demokratik görevimizdir. Eğer sayımlar sonucunda Binali Yıldırım önde çıkarsa, hem mutlu olurum, hem de bir İstanbullu olarak yarınlara daha fazla ümitle bakarım.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.