Medipol Başakşehir: 2 - Kasımpaşa: 0

Medipol Başakşehir: 2 - Kasımpaşa: 0

Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'yı 2 golle mağlup etti. Başakşehir'in golleri 42'nci dakikada Visca ve 84'üncü dakikada Elia'dan geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 19’uncu haftasında lider Medipol Başakşehir, Kasımpaşa’yı konuk etti.

Medipol Başakşehir, 42’nci dakikada öne geçti. Robinho ile paslaşan Visca, kaleyi sağ çaprazdan gören pozisyonda şutunu çekti ve top ağlarla buluştu: 1-0.

59’uncu dakikada Başakşehir’in hızlı hücumunda Mossoro topu sağ kanattaki takım arkadaşı Visca’ya gönderdi. Visca’nın yerden pasına altıpas içinde dokunan Mossoro topu boş kaleye gönderemedi ve meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

84’üncü dakikada Başakşehir’in farkı 2’ye çıkardı. Robinho’nun pasında Visca topla buluştu. Bosna Hersekli futbolcunun ceza sahasına yerden gönderdiği topa Elia’nın top ağlara gitti.

Bu sonuçla puanını 41’e yükselten Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü. 29 puanda kalan Kasımpaşa ise haftayı 7’nci sırada tamamladı. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.