Meclis'te Erdoğan-Bahçeli görüşmesi

Meclis'te Erdoğan-Bahçeli görüşmesi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile TBMM'de bir araya geldi. İkiliye TBMM Başkanı Binali Yıldırım da eşlik etti.

TBMM’nin 27. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı bugün yapıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Erdoğan, Genel Kurul’da milletvekillerine hitap etmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle biraraya geldi.

Görüşmeye TBMM Başkanı Binali Yıldırım da katıldı. Görüşmede, AK Parti ve MHP’nin yerel seçimde ittifaka gitmesi ele alındı. Davetin TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan geldiği belirtilirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine yapılan daveti kabul etmediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli’nin katıldığı görüşme yaklaşık 30 dakika sürdü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde itttifak konusunu baş başa görüşeceğiz” dedi. Devlet Bahçeli’nin Meclis kapısına kadar Erdoğan’ın yanında yürüdüğü görüldü.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.