MARS Grubu mısır yiyerek yanıtladı: Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz'lar çıkar

MARS Grubu mısır yiyerek yanıtladı: Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz'lar çıkar

Sinemadaki dağıtım krizi derinleşiyor. MARS Grubu kendilerine yöneltilen eleştirilere, "Film çekmezlerse çekeni bulacağız" diyerek yanıt verdi.

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı”nın vizyon tarihi geçtiğimiz pazartesi günü ertelendi. Filmin ertelenme gerekçesinin dağıtım ağında yaşanan sorun olduğu açıklandı. MARS Grubu, sinemacılar tarafından boykot edildi.

Bir süredir sinema yapımcıları ve Türkiye’nin en büyük dağıtım ağına sahip MARS Grubu arasında sorun yaşanıyor. Yapımcılar koşulların zorlayıcı ve sinema salonlarının yaptığı promosyonlarla kendi üretimleri üzerinden artı değer yaratılarak haksız kazanç sağlandığını belirtiyor. MARS’ın Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar, şirketin pazar payının yüzde 44.2 olduğunu ve Türkiye’de 122.048 koltukla pazarın yüzde 34’üne hakim olduklarını belirterek, “Film çekmezlerse çekeni bulacağız” dedi.

‘FIRSAT VERİLEN HER YETENEK ÇIKABİLİR’

Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu‘na konuşan Acar, “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar mı çıkar” mı diyorsunuz?” sorusunu, “Tabii ki de çıkar. Fırsat verilen her yetenek çıkabilir. Biz Mars olarak 2018 yılında yapımcılara film çekebilsin diye 26 milyon lira finansman destek verdik” diyerek yanıtladı.

KAYNAK 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.