Mansur Yavaş'ın adaylık başvurusunda tepki

Mansur Yavaş'ın adaylık başvurusunda tepki

CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur yavaş için başvuruda bulundu.

İYİ Parti ve CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş için Ankara İl Seçim Kurulu’na adaylık başvurusunda bulunuldu.

Yavaş’ın başvurusunu CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener yaptı. Güvener, “Seçim kanunda nerelere nasıl ilan verileceği belli olmasına rağmen AKP’nin adayı ve genel başkanının her yerde afişleri var. Daha işin başında haksız rekabet var” dedi.

Seçim Kurulu çıkışında basın açıklaması yapan Güvener, adaylarının Ankara ve Türkiye’ye hayır olmasını diledi. Cumhur İttifakı’nın adayı Mehmet Özhaseki’nin Seçim Kanunu’nu ihlal ettiğini ifade eden Güvener, “Seçim kanunda nerelere nasıl ilan verileceği belli olmasına rağmen AKP’nin adayı ve genel başkanının her yerde afişleri var. Daha işin başında haksız rekabet var. Ankara Valiliğine konu hakkında müracat yaptık gereğinin yerine getirilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.