Maddi durumu iyi olmayan kızına yük olmamak için sokakta kaldı

Maddi durumu iyi olmayan kızına yük olmamak için sokakta kaldı

Ev kirasını ödeyemediği için 2 küçük çocuğuyla açıkta kalan Kazım Polat, Siverek'teki kızının yanına geldi. Ancak kızının maddi durumunun da kötü olması üzerine, yük olmamak için parkta kalmaya başladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, parkta battaniyeye sarılarak ısınmaya çalışan evsiz Kazım Polat (55), kızı ile damadının arasının bozulmaması için sokakta kaldığını belirtti. Ev kirasını ödeyemediği için 2 küçük çocuğuyla dışarıda kalan Polat, kızının maddi durumunun da iyi olmadığını söyledi.

Polat’ın ilçede yaşayan kızının yanına geldiği ve kızı ile damadının arasının bozulmaması için evi terk ettiği öğrenildi. Evi olmadığı için küçük 2 oğlunu da akrabalarına bıraktığını söyleyen Polat, “Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde ikamet etmekteyim. 1 kızım ve iki oğlum var. Oğullarım küçük olduğu için biri halasında biri de ablasında kalıyor. Ev kiramı ödeyemediğim için dışarıda kaldım. Siverek’te oturan kızıma sığındım ancak onun da durumu iyi değil. Kocası ile huzuru bozulmasın diye evinde daha fazla kalamadım. Kaç gecedir bu parkta sabahlıyorum, hava çok soğuk” dedi.

Soğukta titreyen Polat, polisler tarafından İlçe Eminyet Müdürlüğü’ne götürüldü. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.