Macit ailesinden teşekkür mesajı

Macit ailesinden teşekkür mesajı

Yüksekova'daki evinde hayatını kaybeden iş adamı Necmettin Macit’in ailesi, acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

24 Nisan 2018 tarihinde evinde yatsı namazı esnasında kalbi duran Uşak ve Yüksekovalı iş adamı Necmettin Macit’in ailesi, tarafından acılarını paylaşan sevenlerine teşekkür mesajı paylaşıldı.

Macit ailesinin Yüksekova ve Uşak’taki taziyelerinde acılarını paylaşan dost ve yakınlarına dair mesajı şöyle: 

"Bu acı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan, kederimizi paylaşan; toplumumuzun saygı değer kanaat önderlerine, hocalarımıza, muhtarlarımıza, Hastane personellerine, aynı zamanda Van’a uğurlayan ve Ankara’da bizleri karşılayan büyüklerimize, yurt içi ve yurt dışından gelen tüm dost ve akrabalarımız ve hemşerilerimize gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan tüm halkımıza, Yüksekova ve Uşak’taki tüm aile dostlarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine ayrı ayır teşekkür ederiz.
Acılarımızı paylaşan tüm güzel insanların geçmişlerine Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaşadıkça minnettar olduğumuzu bildiririz saygılarımızla.” 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.