Londra'da palalı saldırganı polis öldürdü

Londra'da palalı saldırganı polis öldürdü

İngiltere'nin başkenti Londra'nın güneyindeki Streatham bölgesinde düzenlenen ve polis tarafından "terör bağlantılı" olduğu açıklanan bıçaklı saldırıda en az iki kişi yaralandı. Saldırgan, polis tarafından vurularak öldürüldü.

İngiltere’nin başkenti Londra’da palayla etrafındaki kişilere saldıran bir kişi polis tarafından vurularak öldürüldü.

İngiltere polisi, Londra’nın güneyindeki Streatham’da günün erken saatlerinde bir bıçaklı saldırı gerçekleştiğini açıkladı. Polis, saldırının ‘terör öylemi’ olarak değerlendirildiğini belirtti. Saldırganın efrafındaki kişilere pala olarak adlandırılan büyük bir bıçakla saldırdığı, en az iki kişinin yaralandığı bildirildi.

İngiliz basınındaki haberlerde, olayın yerel saatle 14.00 (TSİ 17.00) civarında gerçekleştiği belirtildi.

DAHA ÖNCE DE BIÇAKLI SALDIRI OLMUŞTU

29 Kasım 2019 tarihinde de, kentin merkezindeki London Bridge’de (Londra Köprüsü) düzenlenen bıçaklı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetmişti. Polis, şüpheliyi vurarak öldürmüştü. Saldırının terör saldırısı olduğu ve failin 28 yaşındaki Usman Khan olduğu açıklanmıştı. Saldırıyı IŞİD üstlenmişti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.