Londra'da dörtlü Suriye zirvesi kısa sürdü

Londra'da dörtlü Suriye zirvesi kısa sürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson Suriye konusunu görüştü. Dörtlü zirve kısa sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye konulu Dörtlü Zirve’de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile bir araya geldi. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve için Başbakanlık Ofisi’ne gelişinde gazetecileri selamladı.

Zirve, yaklaşık 50 dakikada bitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası “Gayet iyi geçti” dedi. Almanya Başbakanı Angela Merkel de “İyi ve yararlı bir görüşme yaptık” ifadelerini kullandı.

Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.