Lavrov: Türkiye ile askeri işbirliği gelişiyor

Lavrov: Türkiye ile askeri işbirliği gelişiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov arasındaki görüşme başladı.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla görüşmesi sırasında yaptığı açıklamada, ‘Türkiye ile Rusya arasındaki asker-teknik işbirliğinin son derece yoğun bir şekilde geliştiğini’ söyledi.

Moskova’da Çavuşoğlu’yla bir araya gelen Lavrov, görüşmenin basına açık kısmındaki konuşmasında “Rusya ve Türkiye’nin gündeminde her zaman istişare edilecek konular var. Ticaret, ekonomi alanındaki ilişkiler, insani işbirliği, askeri-teknik işbirliği son derece yoğun ve aktif bir şekilde gelişiyor” dedi.

‘İKİ ÜLKENİN DİĞER BAKANLARI ARASINDA GÖRÜŞMELER YAPILACAK’

Lavrov, Rusya ve Türkiye’nin diğer bakanları arasında da kısa süre içinde görüşmeler yapılacağını söyledi. Sputnik’in aktardığına göre Lavrov, “Diğer bakanlıklar ve kurumlar arasında kısa süre sonra temaslar gerçekleştirilmesi planlanıyor. Elbette, liderler arasındaki görüşme takvimi de her zaman gündemimizde yer alıyor” ifadelerini kullandı. (Kaynak: Sputnik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.