Kuzu'dan Erdoğan'a 'prakmatik kadro' önerisi

Kuzu'dan Erdoğan'a 'prakmatik kadro' önerisi

Burhan Kuzu, Erdoğan'a yeni kabine konusunda önerilerde bulundu.

Bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlığını da yapan anayasa profesörü Burhan Kuzu, 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye’de ilk kez kurulacak cumhurbaşkanlığı kabinesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bir önceki dönemde AK Parti’den İstanbul milletvekili olan, ancak 24 Haziran’da tekrar aday gösterilmeyen Kuzu’nun, Erdoğan’ın 9 Temmuz’da açıklayacağı duyurulan yeni Bakanlar Kurulu’na ilişkin değerlendirmeleri şöyle:

“Hükümet modeli değişiyor! Pazartesi Ülkemiz yeni bir yönetim biçimine hukuken de fiilen de geçmiş olacak. Bu modelin mimarı ve kurucusu olmaktan duyduğum mutluluğu tarif edemem. Eski yolda yeni ayakkabı israf, yeni yolda eski ayakkabı ziyandır. Olması gereken yeni yolda yeni ayakkabı.

Başkan Erdoğan, kendine ayak uydurabilecek hızlı güçlü, tecrübeli, pratik ve prakmatik, neticeye ve doğru hedeflere kilitlenmiş kadrolarla işe başlamalıdır. Aksi halde işi bilmeyen, yeni sistemi tanımayan ve anlamayan bir kadro ile yola çıkmak, telafisi zor yaralar açabilir. İyi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.