Küçükkaya'dan moderatörlük için iki şart

Küçükkaya'dan moderatörlük için iki şart

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında pazar günü yapılacak canlı yayın programının moderatörlüğünü üstlenen İsmail Küçükkaya, iki şart öne sürdüğünü söyledi.

AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı televizyon programının moderatörlüğünü yapacak olan İsmail Küçükkaya, tarihi bir sorumluluk aldığını söyleyerek bu görevi kabul etmek için “iki şart sundum” dedi.

FOX TV’de yaptığı açıklamada görevi kabul etmek için iki şart sunduğunu söyleyen Küçükkaya, “Bana bu teklif geldiğinde bir-iki şartım olacak dedim. Herhangi adaydan birisi benim adımı söylerse çıkamam. Mesela sadece Ekrem İmamoğlu söylerse veya sadece Binali Yıldırım adımı söylerse ben onu kabul etmem. İki adayın da benim bu programı sunmamı istemesi gerekir. Yine iki partinin de benim için onay vermesi gerekir. Bu şartlar gerçekleşirse o zaman görevi kabul ederim dedim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.