Korona kapan doktor hastalığı gün gün Twitter'da anlatıyor

Korona kapan doktor hastalığı gün gün Twitter'da anlatıyor

İspanya'nın Madrid bölgesinde bir hastanenin acil servisinde çalışan 35 yaşındaki doktor Yale Tung Chen, belirtileri gün gün sosyal medya hesabından paylaşıyor. Hastalığı hafif geçirdiği belirtilen Yale'in paylaşımları sosyal medyada ilgi çekiyor.

Korona virüsünün İtalya’dan sonra en çok yayıldığı ülke olan İspanya’da bir acil servis doktoru, hastalarından virüs kaptıktan sonra yaşadıklarını gün gün sosyal medyada paylaşıyor. Madrid’de yaşayan 35 yaşındaki doktor Yale Tung Chen, virüs testinin pazar günü pozitif çıkmasının ardından alındığı karantinadan şu paylaşımları yaptı:

İLK GÜN: NEFES DARLIĞI YOK

COVID teşhisi sonrası Gün 1. Boğaz ağrısı, baş ağrısı (güçlü!), kuru öksürük. Ama nefes darlığı yok. Akciğerlerde anormallik yok. Akciğerlerimin ultrason görüntülerini izleyeceğim.

İKİNCİ GÜN: BOĞAZ AĞRISI AZALDI

COVID teşhisi sonrası Gün 2. Daha az boğaz ağrısı, öksürük ve baş ağrısı (Tanrı’ya şükür!). Hâlâ nefes darlığı veya plöretik göğüs ağrısı yok.

ÜÇÜNCÜ GÜN: İSHAL BAŞLADI

COVID teşhisi sonrası Gün 3. Boğaz ağrısı veya baş ağrısı yok. Dün öksürük günüydü, hâlâ nefes darlığı veya göğüs ağrısı yok. İshal başladı, öksürük daha iyi olduğu için şanslıyım.

DÖRDÜNCÜ GÜN: AĞIR YORGUNLUK HİSSİ

COVID teşhisi sonrası Gün 4. Öksürüğe ve (çok ağır) yorgunluğa devam. Hâlâ nefes darlığı veya göğüs ağrısı yok.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.