Koray Şener için Fenerbahçe'de cenaze töreni

Koray Şener için Fenerbahçe'de cenaze töreni

Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Koray Şener için Fenerbahçe stadyumunda cenaze töreni düzenlendi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sarı-lacivertli taraftar Koray Şener bugün toprağa verildi.

Şener için Fenerbahçe Ülker Stadı’nda da tören düzenlendi. Törene Şener ailesinin fertleri ve yakınlarının yanı sıra; Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Profesyonel Futbol Takımının teknik heyet ve oyuncuları katıldı. Ayrıca çok sayıda taraftar da tören için Okul Açık tribününün alt katındaki yerini aldı. Rakip takım taraftarlarından da cenazeye katılanlar oldu.

Koray Şener’in kombinesinin olduğu koltuğa fotoğrafı ve kitapları koyuldu. Ayrıca sahanın ortasında üzerinde Koray Şener’in fotoğrafının bulunduğu, ‘Seni unutmayacağız’ yazılı bir pankart yer aldı. Koray Şener’in üzerinde Fenerbahçe bayrağı ve çubuklu forması bulunan cenazesinin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Okul Açık Tribünü önüne getirilmesinin ardından tören başladı. Törende ilk olarak Koray Şener anısına hazırlanmış, fotoğraflarından oluşan bir video oynatıldı.

ALİ KOÇ: GÖZÜN ARKADA KALMASIN

Törende konuşan ve üzüntüsünü dile getiren başkan Ali Koç, şu açıklamada bulundu: “Bugün, burada en zor günümüzde, bir aradayız. Bir canımıza, bizlere veda eden gencecik Koray’ımıza son görevimizi yerine getirmek için birlikteyiz. Arkadaşların, seni çalışkan, özverili, ailesine, insanlara değer veren, Atatürk’ü, kitapları ve şiirleri çok seven, herkes tarafından sevilen Fenerbahçe sevdalısı diye anlatıyorlar. Ve bugün, senin için burada, en sevdiğin yerde, unutulmaz anılarının olduğu mabedimizdeyiz. Seni şu an burada olan ve olmayan milyonların sevgisiyle uğurluyoruz. Birkaç gün önce attığın bir mesajında 10 Kasım için arkadaşlarına seslenip ‘yine Atamızın huzurunda olacağız’ demişsin. Gözün sakın arkada kalmasın! Biz bu 10 Kasım’da, tarif edilemez üzüntümüz ile Ata’mızın huzurunda binlerle seni temsil edeceğiz. Bu sezon her maça seni anarak çıkacağız, sahada mücadele ederken hep kalbimizde olacaksın. Ve Okul Açık’taki koltuğuna senin adını yazıp hep boş bırakacağız; bu tribünlerde seni her zaman yaşatacağız.”

Son olarak söz alan Koray Şener’in ağabeyi Eray Şener ise “Korayım canım kardeşim, 22 yılına 250’den fazla okunmuş kitap sığdıran efendi kardeşim. Karıncayı inceltmekten korkan, yufka yürekli kardeşim. Gecesini gündüzünü Fenerbahçe’siyle yaşayan sarı-lacivert kardeşim. Annesinin canı, babasının miniği, ağabeylerinin ‘Kori’si, her şeyi. Bugün burada aşık olduğu renklerle, mabedinden seni son yolculuğuna uğurluyoruz. Bugün tüm renkler senin için bir arada. Bu zor günümüzde bizleri hiç yalnız bırakmayan Fenerbahçe ailesine, bizlere destek olmak için arayan ve mesaj atan herkese, tüm Türkiye’ye teşekkür ederiz” dedi.

(DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.