Kocaeli'deki fabrika yangınında 4 kişi öldü

Kocaeli'deki fabrika yangınında 4 kişi öldü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir tekstil fabrikası ve lojistik depo alevlere teslim oldu. İtfaiyenin saatler süren müdahalesinin ardından, 4 kişinin cesedine ulaşıldı, sayının artmasından endişe ediliyor.

Kocaeli’nin Çayıroava ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde, lojistik depo olarak da kullanılan bir tekstil fabrikasında yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine fabrikalar bölgesine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem alan itfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri de duyulan yangına öğle saatlerine kadar müdahale etti.

Yangın sırasında içeride bugün mesaiye gelen yaklaşık 30 kişi bulunduğu, birçoğunun kendi imkânlarıyla dışarı çıktığı, yaralanan 5 kişinin ise çevre hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

Yangın öğle saatlerinde kontrol altına alınırken, itfaiye yetkilileri 4 kişinin cesedine ulaşıldığını açıkladı. Yetkiler, sayının artmasından endişe ediyor.

Türkiye’de son bir yılda yaklaşık 200 fabrika yangını meydana geldi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.