Kızını döven damadını bıçakla öldürdü

Kızını döven damadını bıçakla öldürdü

Sebahattin Y., kızını sopayla döven damadı Ayhan temel'i bıçakladı. Temel, hayatını kaybederken kavga esnasında araya giren Zeynep Temel de ellerinden yaralandı.

Beyoğlu’nda, Sebahattin Y., kızını dövdüğü için kavga ettiği damadı Ayhan Temel’i bıçaklayarak öldürdü. Kavga sırasında araya giren Zeynep Temel de hafif şekilde yaralandı.

Olay, Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeynep Temel, babasını telefonla arayarak, eşi Ayhan Temel’in kendisini sopayla dövdüğünü söyledi. Bunun üzerine baba Sebahattin Y., aynı mahallede oturan kızının yanına gitmek için evden çıktı.

Kayınpederinin evlerine gelmek için yola çıktığını öğrenen Ayhan Temel, evden aldığı bir bıçak ve sopayla sokağa çıkarak beklemeye başladı. Bir süre sonra sokak ortasında karşılaşan damat ile kayınpeder tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Sebahattin Y. ile damadı arasında kavga çıktı ve yaşanan boğuşma sırasında kayınpeder, damadı Ayhan Temel’i boğazından bıçakladı.

Olay yerine gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürülmek istenen Temel, yolda hayatını kaybetti. Eşinin ardından sokağa çıkan Zeynep Temel de, kavgayı engellemeye çalışırken ellerinden hafif şekilde yaralandı. Zeynep Temel, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Cinayette kullanılan bıçağa el koyan polis, Sebahattin Y.’yi gözaltına aldı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.