Kız çocuk ablasının yanında vurularak öldürüldü

Kız çocuk ablasının yanında vurularak öldürüldü

İstanbul'da 4 çocuğun bulunduğu bir evde vurulan kız çocuk, sağlık ekiplerine haber verilmeyince ablasının gözü önünde yaşamını yitirdi. Polis, 7 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul’da 14 yaşındaki Fatma Ç., bir evde ateşlenen silahla yaralandı, uzun süre sağlık ekiplerine haber verilmeyince yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, 17 yaşındaki B.Ç., 14 yaşındaki kız kardeşi Fatma Ç.’yi de yanına alarak önceki gün Bahçelievler Kocasinan’daki arkadaşı Y.A.’nın evine gitti. Evde Y.A’nın kardeşi  B.A. (16) ile birlikte arkadaşları E.T. (15) ve A.A. (16) da bulunuyordu. Bir süre  sonra evde ateşlenen silahla Fatma Ç. karnından yaralandı. Paniğe kapılan abla B.Ç ve diğer çocuklar evde uyuşturucu madde ve silah bulunduğu için durumu sağlık ve polis ekiplerine haber vermedi.

1 SAAT SONRA SAĞLIK EKİPLERİ ARANDI

Evdeki pompalı tüfekleri ve uyuşturucu maddeleri başka eve taşıyan E.T. ve abla B.A. daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri yaklaşık 1 saat yaralı halde can çekişen çocuğu tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı.

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olaya karışan çocuklar gözaltına alındı. İfadelerinde abla B.Ç ve diğer çocuklar, 14 yaşındaki Fatma Ç’nin intihar ettiğini söyledi. Polis yapılan incelemeler sonucu evde temizlik yapıldığını belirledi.

Çocuklar sorgularında suçlarını itiraf ederek olayın intihar olmadığını söyledi. Polis ekipleri B.A.’nın annesi Aysun K. ile erkek kardeşini gözaltına aldıktan sonra uyuşturucu ve silahların götürüldüğü eve baskın düzenledi. Baskında 1 buçuk kilogram skunk, 22 adet taş kokain, 3 adet tüfek ve mermi ile birlikte iki adet tabanca bulundu, Sevgi Ü. de gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan abla B.Ç. ile birlikte E.T., A.A. ve B.A. adliyeye sevk edildi. Hâkim karşısına çıkan dört kişi de tutuklandı. Gözaltına alınan Aysun K. ve kardeşi ile birlikte Sevgi Ü.’nün ise emniyetteki devam ediyor. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.