Kışanak yazdı kadınlar imzaladı

Kışanak yazdı kadınlar imzaladı

Gültan Kışanak'ın cezaevinde yazdığı 'Kürt Siyasetinin Mor Rengi' için Diyarbakır Kitap Fuarı'nda imza etkinliği düzenlendi.

Diyarbakır Kitap Fuarı’nın son gününde tutuklu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ın “Kürt Siyasetinin Mor Rengi” kitabı siyasetçiler ve aktivistler tarafından imzalandı. 

TÜYAP tarafından düzenlenen Diyarbakır 6’ncı Kitap Fuarı’ndaki etkinlikler, okuyucuların yoğun ilgisiyle son gününde de devam etti.

250’ye yakın yazarın katıldığı fuarda, şiir dinletisi, panel, söyleşi ve belgesel gösterimlerinin yanı sıra çok sayıda etkinlik düzenlendi.

Birçok yazar fuar salonunda kitaplarını imzalarken, tutuklu bulunan yazarların kitapları da yine yazar ve şairler tarafından imzalandı.

Tutuklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ın cezaevinde yazdığı “Kürt Siyasetinin Mor Rengi” kitabı için de imza etkinliği düzenlendi.

Dipnot Yayınları tarafından basılan Kışanak’ın kitabını, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, Batman Milletvekili Feleknas Uca, Özgür Kadın Hareketi (TJA) aktivisti Ayşe Gökkan ve gazeteci-yazar Ayşe Düzkan imzaladı.

Etkinliğe çok sayıda kitapsever katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.