Kılıçdaroğlu'ndan seçmene başörtüsü sözü

Kılıçdaroğlu'ndan seçmene başörtüsü sözü

Manisa'ya giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan "kadınların başını açtırmayacağı" sözü istedi. Kılıçdaroğlu, "Sözün ötesinde namus sözü, kadınlarımızın başını açtırmayacağım" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Manisa’da görüşen bir seçmen “başörtüsü” sözü istedi.

“İşin ehline verilmesini” isteyen kişi, “Kırsal kesimdeki halk korkuyor, CHP gelirse bizim başımızı açtırır. Bunun sözünü verin” dedi. Kılıçdaroğlu da “Sözün ötesinde namus sözü” karşılığını verdi.

Habertürk gazetesinin haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gitti.

Kılıçdaroğlu ile konuşan bir seçmen, “18 yıllık beden eğitimi mezunuyum. Ne iş istedim, ne aş istedim; ama artık yeter. Bir şey daha isteyeceğim. Şu an kırsal kesimdeki halk, analarımız şundan korkuyorlar; CHP gelirse bizim başımızı açtırır. Bunun sözünü verin, Muharrem İnce bunun sözünü verdi. Fakat sizden de bekliyorlar” dedi.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, “Sözün ötesinde namus sözü, kadınlarımızın başını açtırmayacağım” şeklinde yanıt verdi.

Adalet talebinde bulunan kişi, “Hz. Ömer’in adaleti gibi adalet istiyoruz. İşi ehlini verin. FETÖ’nün siyasi ayaklarını yakalayın, içeriye atın” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.