Kılıçdaroğlu'ndan 'ortak aday' açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan 'ortak aday' açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ile ortak aday konusunda sıcak mesaj: Ankara'da da, İstanbul'da da, Adana'da da, Mersin'de de her yerde güzel şeyler olacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İYİ Parti ile ortak aday gösterme konusunda, “Çok güzel şeyler olacak, demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz” dedi.

Ankara’da bir açılışa katılan CHP Genel Başkanı’na, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Ankara’daki seçmenin ağırlığı sağ dediğimiz seçmen kitlesi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir oyu var fakat onun üzerine eklenmiyor. Ankara’ya hem Cumhuriyet Halk Partili seçmenin razı olabileceği, hem de sağ seçmen kitlesinin razı olabileceği bir kişi, iki partinin ortak adayı da olabilir” açıklaması soruldu.

Kılıçdaroğlu bunun üzerine şunları söyledi, “Ankara’da da, İstanbul’da da, Adana’da da, Mersin’de de her yerde güzel şeyler olacak. Demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz ve demokrasiyi kazandıracağız, herkes mutlu olsun, güzel şeyler olacak.” (DUVAR)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.