Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırgan serbest

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırgan serbest

Kılıçdaroğlu'na linç girişiminde bulunan şahıslardan biri olan ve yumruk attığı fotoğraf karesiyle gözaltına alınan Osman Sarıgün isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı cenaze töreninde maruz kaldığı linç girişimi ile ilgili gözaltına alınan Osman Sarıgün, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Sarıgün, jandarmadaki işlemlerinin ardından Çubuk Adliyesi'ne getirildi.

Savcı tarafından sorgulandıktan sonra Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Sarıgün, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Saldırıya ilişkin Çubuk Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Osman S'nin de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 3'ü savcılıktan serbest bırakılırken, 5'i ise adli kontrol şartıyla salıverilmişti. 

37 KİŞİ İFADEYE ÇAĞRILACAK

Kılıçdaroğlu'na yönelik fiziksel ve sözlü saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında 37 kişinin ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Bu kişiler arasında olayla esnasında Kılıçdaroğlu’nun sığındığı "evi yakın" diye bağıran kadın da var.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.