Kılıçdaroğlu'na atılan taş kamerada

Kılıçdaroğlu'na atılan taş kamerada

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimine ilişkin CHP yeni görüntüler paylaştı. Görüntülerde CHP liderine atılan taşlar, seccade ile bir kadının vurmaya çalışması açık bir şekilde görülüyor.

CHP, Çubuk’taki asker cenazesinde Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişimine ilişkin yaşananların dakika dakika görüntülerini yayınladı.

CHP liderinin Çubuk’a gelişinden cenaze törenine, linç girişiminden sığındığı evden ayrılışına kadar yaşananları gösteren yaklaşık 6 dakikalık kayıt Kılıçdaroğlu’nun Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer ile tokalaştığı an ile başlıyor.
Yaşamını yitiren askerin babasına taziyelerini sunan CHP lideri törene katılanlarla tokalaşarak ilerliyor. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmıyor. Kılıçdaroğlu’nun cenaze namazı için yerini aldığı sırada bazı kişilerin “Yuh”, “Kahrolsun PKK” sloganları duyuluyor. “Değerli kardeşlerim namaza geçeceğiz lütfen müsade edin” uyarılarına rağmen toplananların sloganları devam ediyor. Bu sırada etrafta toplanan bazı kişilerin “Defol Git” , “Senin Yüzünden Geliyor Bu Şehitler Senin Yüzünden” sözleri duyuluyor.

KILIÇDAROĞLU’NA ATILAN TAŞ KAMERADA

Kılıçdaroğlu’nun dua ettiği sırada da kalabalığın “Bay Kemal Dışarı” sloganları duyuluyor. Cenaze namazının ardından Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlü saldırılar devam ediyor. Birçok kişi Kılıçdaroğlu’na doğru ilerliyor ve arbede çıkıyor. Bu sırada elinde seccade olan bir kadın Kılıçdaroğlu’na bununla vurmaya çalışıyor. Görüntülerin ilerleyen dakikalarında Kılıçdaroğlu’na taş atıldığı da saniye saniye görüntüleniyor.

EVİN ETRAFINDA DEMİR ÇUBUKLA BEKLEDİLER

Kılıçdaroğlu’nun bir eve sığınmasının ardından evin etrafında demir çubuklarla bekleyen kalabalığı da kameralar kaydetti. “Hainler dışarı” sloganı atan kalabalık içerisinde bazı kişilerin bozkurt işareti yaptığı görülüyor. Kılıçdaroğlu’nun zırhlı araçla evden çıkarılmasının ardından polis biber gazı sıkıyor. Gazdan polis de etkileniyor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.