'Kılıçdaroğlu tutuklanacak mı?' iddialarına tepki

'Kılıçdaroğlu tutuklanacak mı?' iddialarına tepki

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yürütülen 'içerideki zatla bağlantısı' var sözlerine, Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan'dan tepki geldi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MİT TIR’ları davasında tutuklu yargılanan CHP milletvekili Enis Berberoğlu ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili “Yakında Kılıçdaroğlu’nun içerdeki zatla bağlantısı çıkarsa şaşırmayın” sözlerini köşesine taşıdı.

Hakan, MİT TIR’ları ilgili belgeleri tutuklu CHP milletvekili Enis Berberoğlu’na verenin Kılıçdaroğlu olduğunun iddia edildiğini, başlarda bu kampanyayı ciddiye almasa da gidişatın tehlikeli bir boyuta ulaştığını yazdı.

“Ne de olsa kampanyayı yürütenler, aslı astarı pek çıkmayan bu türden kampanyalar yürütmekle meşhur tiplerdi.  Fakat o da ne! Aynı şeyleri Cumhurbaşkanı Erdoğan da söylemesin mi?” sözleriyle şaşkınlığını ifade eden Hakan, Kılıçdaroğlu’nu tutuklama girişiminin huzursuzluğu ve gerginliği daha da tırmandıracağı uyarısında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.