'Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır'

'Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Mitingi konuşmasını eleştiren AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal "Adalet sokakta aranmaz, sandığı ve seçimi yok sayan, isyan çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır. Tehlikeli bir oyun oynamaktadır'"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, CHP’nin Adalet Mitingi’ni sert ifadelerle eleştirerek, 15 Temmuz etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Kılıçdaroğlu’yu parlamentoya ve siyasete saygılı davranmamakla suçlayan Ünal, konuşmasında şunları söyledi:

İSYAN ÇAĞRISI YAPIYOR: Seçilmiş meşru hükümeti, gayri meşru edemez, bu millet de buna izin vermez. Sayın Kılıçdaroğlu bu milleti sokakla korkutacaksa bu millet 15 Temmuz cehennemini yaşamış ve tanklara göğsünü siper etmiş bir millettir. Meşru siyaset içerisinde, milli iradenin tecelligahının TBMM olduğunu bilerek siyaset yapmalıdır. Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının bilmesi gerekir ki, sandıktan 25 milyon oyla çıkmış iradeyi yok saymak faşizmdir. Adalet sokakta aranmaz, sandığı ve seçimi yok sayan, isyan çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır. Tehlikeli bir oyun oynamaktadır.

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ: 15 Temmuz etkinlikleri yarın itibariyle başlıyor. Cumhurbaşkanlığımız ve onun dışında tüm toplumsal kesimlerin kendi etkinlikleri var. Biz de kendi etkinliklerimizi yapıyoruz. Biz de AK Parti olarak kendi etkinliklerimizi, anma törenlerimizi gerçekleştiriyoruz. AK Parti olarak cumhurbaşkanımızın himayesinde gerçekleşen etkinliklerimize katılacağız. Yarın sabah 81 ilde valilikler, milletvekilleri kabir ziyaretlerine bulunacak. Ondan sonra da devam edecek. Cumhurbaşkanlığımız sanıyorum, ana çerçeveyi kamuoyu ile paylaştı.

İNSAN HAKLARI ANLAŞMASINI TARTIŞMADIK: Güneş de balçıkla sıvanmaz. 17-25 Aralık’tan sonra bu yapının (Gülen cemaati) terör örgütü olduğu ortaya çıkmıştır. AK Parti, 3 tane kongrede kendi temizliğini yapmıştır ama siyasi ayağından bahseden Kılıçdaroğlu, CHP içerisinde hiçbir FETÖ temizliği yapmamıştır. ‘FETÖ ile göstermelik mücadele edilmesin’ diyor, gerçek darbeciler hapistedir ve yargılanmaktadır. Yargı içerisindeki FETÖ’cüler zaten deşifre olmuştu, 15 Temmuz’da suç üstü yakalandılar. Türkiye bu süreçte, diğer ülkelerin yaptığı gibi 15 Temmuz’u yaşamasına rağmen, insan hakları anlaşmasını askıya almayı tartışmadı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.