Kılıçdaroğlu: Saldırılar artarak sürecek, bu tuzaklara düşmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu: Saldırılar artarak sürecek, bu tuzaklara düşmeyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin partilerini “bataklığa çekmek için provokasyona başvurduğunu" söyleyerek, “Saldırılar artarak sürecek. O tuzağa düşmeyeceğiz” dedi.

İktidarın son dönemde CHP’ye yönelik tutumunun tuzak olduğunu ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İlk seçimde gidecekler” dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun dün yapılan toplantısında tutuklanan CHP’liler, korona virüsü süreci, siyasi partiler ve seçim kanununun değiştirilmek istenmesi ele alındı. Toplantıda Kılıçdaroğlu’nun şu değerlendirmeyi yaptığı öğrenildi:

‘SİVİL DARBEYE KARŞI MÜCADELEYİ BİZ VERİYORUZ’

“Arkadaşlarımıza dönük saldırılar, entrikalar artarak devam edecektir. Çünkü biz cephenin ön safındayız. Sivil darbeye karşı mücedeleyi biz veriyoruz. O nedenle rahatsızlar ve CHP’yi tuzağa düşürmek çabasındalar. AKP’nin bulunduğu bataklık tuzaktır. Biz onların tuzaklarına düşmeyeceğiz. Siyaseti kime dönük yapacağız. AKP’ye dönük yapacaksak bataklık orada. Bizi o bataklığa çağırıyorlar. Ama orada vatandaşın bir tek gündem maddesi yok. Vatandaşlara söyleyecekleri hiçbir şey kalmadı. Onun için provokasyon yapıyorlar. Siyaset yaparken bizim muhatabımız halkımızdır. Halkın desteği ile Millet İttifakı büyüyecek ve Türkiye’nin önünde yepyeni bir yol açılacak. Dünyalıklarını yaptılar, arpalıkları tamam. Seçimde gidecekler, Millet İttifakı büyüyecek, biz kazanacağız.”

‘SEÇİM GELECEK,GELSİN’

“Seçim gelecek, gelsin. Biz kazanacağız. Tezgahlar kuracaklar çünkü ayakta duramıyorlar, gidecekler. Sen istediğini değiştir, millet tabanda ittifakını kurar. Milletten, halktan kopuk, onların sorunlarına arkasını dönmüş, ülkeyi yönetemeyen, israfı engelleyemeyen bu. Halkın desteği ile Millet İttifakı büyüyecek. iktidar ilk seçimde gidecek.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.