Kılıçdaroğlu, PM'yi 23 Şubat'ta toplayacak

Kılıçdaroğlu, PM'yi 23 Şubat'ta toplayacak

Kemal Kılıçdaroğlu, PM üyelerine yazı gönderdi. PM'nin Cumartesi yapılacağını bildirdi.

CHP’de 12 PM üyesi, partinin İstanbul Maltepe ve Şanlıurfa Siverek adaylarının yeniden değerlendirilmesi için PM’nin olağanüstü toplantıya çağırılmasının ardından Kılıçdaroğlu, PM’yi 23 Şubat’ta olağanüstü toplantıya çağırdı.

Oda TV’deki habere göre, Kılıçdaroğlu imzalı metinde, “Parti Meclisimiz 23 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 14.00’da Ankara’da Parti Genel Merkezi’nde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, CHP Tüzüğü’nün 20. Maddesine göre olağanüstü toplanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu imzasını taşıyan PM çağrı metni…

Kılıçdaroğlu, 2 Şubat’ta düzenlenen son PM toplantısında kalan adayların belirlenmesi ve belirlenen adaylarda “revizyon” yapma yetkisini 14 ret oyuna karşılık 43 oyla almıştı. Kılıçdaroğlu, aldığı yetkiyle daha sonra 24 adayını daha belirlemişti. Kılıçdaroğlu’nun belirlediği adaylardan bazıları parti içinde sert tartışmalara neden olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.