Kılıçdaroğlu: Mısıroğlu, Erdoğan'ın akıl hocası

Kılıçdaroğlu: Mısıroğlu, Erdoğan'ın akıl hocası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Diyanet'in, Kadir Mısıroğlu ziyaretini eleştiren CHP lideri 'Mısıroğlu, Erdoğan'ın akıl hocası ifadesini' kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ sözleri tartışmalara neden olan Kadir Mısıroğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretin Cumhurbaşkanlığı tarafından savunulmasını eleştirerek, Mısıroğlu’nun bir vatan haini olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın da akıl hocası” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, Erbaş’a, “Bayrağına saygın varsa o görevden ayrılacaksın” dedi.

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gezi olayları bu ülkenin demokrasi ve özgürlük sesidir” ifadesini kullandı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları şöyle;

EKSİĞİMİZ VARSA SÖYLEYİN: CHP grubundan bizi sevsin sevmesin 81 milyon vatandaşımıza en içten sevgilerimi gönderiyorum. Bizim görevimiz vatandaşlarımız arasında ayrım yapmamak 81 milyonu kucaklamaktır. Eksiğimiz yanlışımız olursa söyleyin biz başkaları gibi değiliz eksiğimizi yanlışımızı kabul ederiz ama bildiğimiz doğruların ardından sonuna kadar dururuz.  Sevgili peygamberimiz adalet için şöyle diyor; Sizden önceki milletler şu sebeple yok olup gittiler, aralarında zengin ve makam sahibi biri hırsızlık yapınca onu yok ediyorlar. Ancak zayıf biri varsa onu hapse atar cezalandırılırdı. Ancak sevgili peygamberimiz şöyle diyor; ‘hırsızlık yapan kızım olsa dahi ben onun kolunu keserim’

ADALETİ BUNLAR DAĞITAMAZ! Bugün ise parası olanlar, siyasi arkası olanlar hapishanenin önünden bile geçmiyor, derhal takipsizlik kararı veriyor. Garipler içeride, fakir fukara içeride, akademisyen içeride. Diğerlerinin tamamı dışarıda, en son parası bol ‘FETÖ’nün elebaşı biri vardı. Savcı takipsizlik kararı verdi. Niçin parası var, niçin dayısı var diye. Adaleti bunlar dağıtamazlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.