Kılıçdaroğlu: Memleketi dış güçler mi yönetiyor?

Kılıçdaroğlu: Memleketi dış güçler mi yönetiyor?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Memleketi sen mi dış güçler mi yönetiyor. Çekil o zaman dış güçlerle biz hesaplaşırız. Sonra diyeceksin ki biz Amerikan şirketi Mckinsey ile anlaşma yaptık... McKinsey 16 bakanlığı denetleyecek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faize karşıyız diyen hükümetin 3 kez faizi yükselttiğini belirterek, ” Türkiye’yi tefecilere teslim ettiler” eleştirisinde bulundu.

Çanakkale Biga Belediyesi toplu açılış töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:

ÇEKİL O ZAMAN: Önümüzde yerel seçimler var. Hep beraber çalışacağız. Şimdi gittiler ekonomide kriz çıkınca dış güçler yaptı dediler. Memleketi sen mi dış güçler mi yönetiyor. Çekil o zaman dış güçlerle biz hesaplaşırız. Sonra diyeceksin ki biz Amerikan şirketi Mckinsey ile anlaşma yaptık… McKinsey 16 bakanlığı denetleyecekmiş. O bilgileri Amerikalılara, dış güçlere vereceğiz.

KORKAK ASLAN: Dışarıda başka içeride başka konuşuyor. Dışarıda özür diliyor, içeride aslan kesiliyor. Ben böyle korkak aslan görmedim. Türkiye’yi tefecilere teslim ettiler. Borç alan emir alır emir. Faizi yükseltmezsen sana para vermeyiz diyorlar. Faizi 3 kat yükselttiler.

YETMEDİ BİR UÇAK DAHA ALDILAR: Her şeye zam geldi. Çiftçinin ürettiği ürüne, memur emekli maaşına zam gelmedi. Yetmedi bir de uçak aldılar. Bu yükü sırtınızdan atmaya hazır mısınız? Ben de size namus sözü veriyorum, saraylarda oturmayacağım, halkın arasında oturacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.