Kılıçdaroğlu: Erdoğan beni eleştiriyor ama benimle televizyona çıkamıyor

Kılıçdaroğlu: Erdoğan beni eleştiriyor ama benimle televizyona çıkamıyor

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Çıkar beni bir televizyon kanalına. Dünya kadar televizyon kanalı var. O bana soru sorar. Ben de ona cevap veririm. Ama benim de ona soru sorma hakkım olmalı. Kendisi duyar inşallah bunları...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kayyım yanıtı: “Hiç meraklanmasın. Sadece İstanbul’u değil tüm Türkiye’yi de teröre teslim etmeyeceğiz.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile Kabakoz Köyü’nde ziyaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu bu sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir açıklaması oldu ‘Aziz İstanbul’u terör yandaşlarına peşkeş çekmeyeceğiz, buna mani olacağız’ şeklinde. Kayyım tartışmaları sürerken bir gönderme olarak da değerlendirildi” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “O hiç meraklanmasın. Biz sadece İstanbul’u değil tüm Türkiye’yi de teröre teslim etmeyeceğiz” dedi. “Bunun bir kayyım göndermesi olduğuna inanıyor musunuz?” sorusuna ise Kemal Kılıçdaroğlu, “Onu ona sorun” diye yanıt verdi.

‘ÇIKAR BENİ BİR TELEVİZYONA’

Kılıçdaroğlu, “Beni de eleştiriyor. Niye beni eleştiriyor. Cesareti varsa onun istediği televizyon kanalına çıkarız, oturur tartışırız. Niye kapalı kapılar ardında, meydanlarda beni eleştiriyor. Kendisinin cesareti yok mu? Eleştirebiliyor ama benimle aynı televizyon kanalına çıkmaya cesaret edemiyor? Niçin? Vatandaşıma soruyorum. Özellikle de AK Partili kardeşlerime soruyorum. Ben bu ülkede huzur istiyorum. Bu ülkede herkesin rahat yaşayabileceği bir hayat istiyorum. Kavga istemiyorum. Siyasette de kavga istemiyorum. Benimle kavga edecekse ağız dalaşına gerek yok. Çıkar beni bir televizyon kanalına. Dünya kadar televizyon kanalı var. O bana soru sorar. Ben de ona cevap veririm. Ama benim de ona soru sorma hakkım olmalı. Kendisi duyar inşallah bunları” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, seçimden önce geldiği Kabakoz köyünü seçim sonrası da ziyaret etmeye söz verdiğini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve muhtarlar arasında çok iyi bir ilişki olacaktır. Her mahallede yaşanan sorunlar muhtarlar aracılığıyla Büyükşehir Belediyesine aktarılacak ve sorunların çözümüne katkıda bulunacaklar. İstanbul çok güzel bir şehir, sizler de çok güzel bir doğada yaşıyorsunuz. Bu doğanın bozulmaması lazım. Burada insanların huzur içinde yaşaması lazım. Sizin Şile bezi gibi çok önemli ve değerli bir markanız var. Sadece Şile, İstanbul ve Türkiye için değil, dünyada bilinen bir marka. Bu markanın büyümesi lazım. Burada Şile bezi üzerine bir kooperatifleşme olursa herkes çalışır, üretir ve kazanır. Türkiye’ye de örnek olur.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.