Kılıçdaroğlu Elazığ’a gidiyor

Kılıçdaroğlu Elazığ’a gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ ve Malatya'ya gidecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Ocak’ta meydana gelen ve 41 kişinin ölümüne yol açan 6.8’lik depremin ardından Elazığ ve Malatya’ya gidecek.

Kılıçdaroğlu’nun iki günlük ziyaretine CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da eşlik edecek.

CHP’den yapılan açıklamaya göre ilk olarak Elazığ’da depremin merkez üssü Sivrice ziyaret edilecek. Valilik, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, depremde ölenlerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulunacak, ayrıca hastanelerdeki yaralıları ziyaret edecek.

1 Şubat Cumartesi günü Elazığ’da bir otelde deprem sunumunu izleyecek olan Kılıçdaroğlu daha sonra Malatya’ya geçecek. Kılıçdaroğlu Malatya’da Doğanyol ve Kale ilçelerini ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.