Keskin iddialı konuştu

Keskin iddialı konuştu

Hakkari Eski Belediye Başkanlarından Abdurrahman Keskin yaklaşan yerel seçimlerin Durankaya beldesi ayağıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimler için adaylar yavaş yavaş belli olurken Hakkari genelinde çekişmeli yerlerden birinin Durankaya Beldesinde olacağı şimdiden yapılan iddialı konuşmalardan belli oluyor.

 

Durankaya (Navsilehyan) beldesinde yapılacak olan seçimler için adaylar iddialı konuşmaya başladı. Hatta çoğu adaylar şimdiden bile kaç oy alacağını bile açıklıyor. Onlardan bir tanesi de Keskin ailesinin adayı.

 

Kazanmazsak siyasi arenadan çekileceğiz

 

Eski belediye başkanlarından Abdurrahman Keskin, seçimlerin Durankaya Beldesinde çekişmeli geçeceğini söyledi. Şuanda Durankaya Beldesi Belediye Başkanlığı görevini yürüten oğlu Fatih Keskin'in de 29 Mart yerel seçimlerinde aday olacağını dile getiren Keskin, “Durankaya Beldesi'nde kimseye şans tanımıyorum. Biz burada 850 - 1000 oy, AKP adayı 400 - 500 oy, DTP adayı da 300 oy alabilir. İddia ediyorum, oğlum Fatih, diğer her iki adayın toplamından daha fazla oy almazsa Keskin ailesi olarak siyasi arenadan çekileceğiz.”dedi.

 

Keskin hangi partiye geçiyor?

 

Şu an Demokrat Parti'de olan Keskin'in önümüzdeki hafta içinde başka bir partiye geçeceği belirtildi. Abdurahman Keskin, oğlunun başka bir partiye geçeceğini doğrulayarak; ancak bu partinin AKP veya CHP olmayacağını ifade etti.