Kesici ailesi: Taziye kurmayacağız

Kesici ailesi: Taziye kurmayacağız

Yüksekova'da yaşayan Kesici ailesinin büyüğü Mahmut Kesici vefat etti. Aile, salgın nedeniyle taziye kurulmayacağını açıkladı.

Yüksekova'da yaşayan Kesici ailesinin büyüğü Mahmut Kesici bugün Yeşildere mahallesindeki evinde aniden rahatsızlandı. Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kesici hayatını kaybetti. Kesici ailesi, ülke genelinde koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında kadın ve erkekler için herhangi bir taziye kurmayacaklarını duyurdu.

Kesici ailesi tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Ülke genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda tüm taziyeler iptal edilmiştir. Bu nedenle Kesici ailesi olarak aile büyüğümüz merhum Mahmut Kesici için kadın ve erkekler için herhangi bir taziye kurulmayacaktır. Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Aile irtibat no: Vahap Kesici: 0544 6832135, Recep Kesici: 0541 281 0383"

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum