Kendisine FETÖ'cü diyenlere: 'Şerefsiz, kereste'

Kendisine FETÖ'cü diyenlere: 'Şerefsiz, kereste'

Giresun'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FETÖ'cü olduğu iddiasına cevap verdi.

Trabzon mitinginden sonra Giresun'a geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Benden ve İYİ Parti’den korktuklarından iftira atarak karalamaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Kendisine iki yıldır FETÖ'cü diye iftira atıldığını söyleyen Akşener, dedikleri gibi FETÖ'cü olsaydı milletvekili olmadığın için tutuklanması önünde hiçbir engel oldağını söyledi. Kendisine iftira atanlara "şerefsiz ve kereste" diye seslenen Akşener, Giresunlulardan oy istedi.

Sözleri sık sık "cumhurbaşkanı Akşener" diye kesilen Meral Akşener, kadınların gece rahatlıkla sokağa çıkabilecekleri bir ortam yaratma sözü verdi. Gittiği şehirlerde gençlerin cebindeki parayı sorduğunu, bu sorusunun vatandaşlarının ekonomik durumundan da sorumlu olan Erdoğan tarafından yadırganmasının tuhaf olduğunu belirten Akşener özetle şöyle konuştu: 

"Cumhurbaşkanı seçildiğimde gençlerimize iş vermek devletin görevidir. Gençlerimiz için fabrika açacağım onlar çalışacak. Her gence maaş bağlayacağım diyorum. Abiler hopladı. Kaynak soruyorlar. Kaynağı söyleyeyim çaldıklarınızı geri alacağım. Ceplerinizi boşaltacağım. Bizi FETÖ ile yan yana koyuyorlar. Eğer varsa ispatın gereğini yapın, tutuklayın. Ama ispat edemeyen şerefsizdir. Bunu benden başka söyleyecek de bir başkası çıkmaz, çıkamaz. Bu iftiralarla bizi karalayamazsınız.

FINDIK FİYATLARI: Fındık sadece Giresun’un değil, Türkiye’nin stratejik ürünü. Fındık sadece Giresun’a değil ülkemize de kazandırıyor. Ama artık fındık para etmiyor, FİSKOBİRLİK devreden çıkarıldı, fındık üreticisi perişan değil mi? Niçin bu aşamaya geldiğini söyleyeyim. Gidildi Berlusconi ile görüşüldü. Sonra da Berlusconi’ye Türkiye’nin en büyük fındık alıcısı ve fiyatını belirleyen kuruluşu satıldı. FİSKOBİRLİK’te devreden çıkarıldı. Ama biz geldiğimizde fındık en az 15 liradan satılacak. 24 Haziran’da fındığa uzanan eller kırılacak. Türkiye’nin en önemli stratejik ürünü baş üstünde tutulacak.

KIRAATHANE PROJESİ: Kanal İstanbul için 65 milyar dolar harcayacak. Bu projenin Türkiye'ye ne faydası olacak? Gencimizin iş bulması için imkan olacak mı? Bunlara cevap veremeyince, yeni bir çılgın proje açıkladı: Millet Kıraathaneleri. Bula bula bunu buldular. Tayyip Erdoğan kahvecilerin ekmeğine de göz dikti.
Sen şehir hastanelerini müteahhitlerin eline bırakacağına söyle kahve açsınlar. Ellerini milletin cebinden çek. Gidilecek kahveyi bile sana mı soracaklar kardeşim? Sadece Ankara Şehir Hastanesi'nin size 1 yılda verdiği zarar 800 milyon TL.

TRT'NİN SATILMASI: Kaynak nerede? TRT'yi satıyorum. TRT'dekiler yıllık 2,5 milyar TL para kazanıyorlar. Bakanların gelinleri, damatları sizin cebinizden çıkan paralarla kiralanan lüks araçlar var. Ben onlara diyeceğim ki ‘inin aşağı!' Devlet binalarını bırakıp, yandaş müteahhitlerin yaptığı binalarda fahiş fiyatlara oturuyorlar. Al bir kaynak daha! Devletin alım yaptığı alanlar var. Onları bir araya toplayacağım. Rüşveti, yolsuzluğu, israfı engelleyeceğim. Alın size oradan 15 milyar TL kaynak.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.