Kaza geçiren Fadime Göktepe ameliyat olmayacak

Kaza geçiren Fadime Göktepe ameliyat olmayacak

Metin Göktepe’nin annesi Fadime Göktepe'nin trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Doktorlar, Göktepe'nin kırıklarının eski olması nedeniyle taburcu etti.

Polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden Evrensel muhabiri Metin Göktepe’nin annesi Fadime Göktepe trafik kazası geçirdi.

Göktepe, Çarşamba günü İstanbul Silivri’de gerçekleşen olay sonrası önce evine gitti ardından hastaneye kaldırıldı.

Fadime Göktepe’nin kızı Meryem Göktepe, yaptığı açıklamada “Annemin bulunduğu araç ile bir başka araç çarpışmış. Annem önde oturuyormuş. Kaza sonrası hastaneden eve gitmişler. Annemin ağrılarının şiddetlenmesi üzerine en yakın hastane olan Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı” dedi. Göktepe, vücudundaki kırıklara burada müdahale edilemeyen Fadime Göktepe’nin, Silivri Devlet Hastanesi’nden Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildiğini belirtti.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, Göktepe’nin kalça kemiklerindeki kırıkların eski olduğunu ve herhangi bir ameliyata gerek olmadığını belirtti. Tedavi amacıyla bir süre daha hastane tutulan Fadime Göktepe, daha sonra taburcu edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.